INDIVIDUEEL MINDFULNESS TRAJECT

Je kan met je problemen zitten, of je kan ermee gaan zitten’

Leer hoe verschillende mindfulness technieken jou kunnen helpen om tot meer rust en acceptatie in je leven te komen.

Een individueel mindfulness traject is een goed alternatief,  als in een groep bijeen komen voor jou teveel is, of als je meteen meer de diepte in wilt. Met name geschikt voor klachten als burn out, depressie, stress en vermoeidheid, herhalende negatieve gedachten en/ of angsten. 


9 weken individuele Mindfulness begeleiding, waarin diepgaande ondersteuning wordt geboden, zodat je mindfulness in jouw leven kan integreren en je grote stappen kan maken om je gedachten en automatische handelingen te veranderen. 

In dit individuele traject wordt veel aandacht besteed aan hoe jij anders naar je gedachten kan gaan kijken, inzicht in hoe jouw stress respons werkt en wat stress met je doet, hoe je bewuster kunt gaan ademen, voelen, denken en bewegen. En krijg je handvaten mee hoe jij met moeilijke situaties om kan gaan. Het gehele mindfulness 8-weekse programma komt aan bod. Inclusief documentatie en meditatie opnames. 

Door het kiezen voor een individueel traject en met de intuïtieve afstemming van Tanya Reitsma als begeleider, kan er een zeer persoonlijk gericht traject worden aangeboden, waardoor je sneller tot inzicht komt, erkenning en verandering. 

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek en het verkrijgen van informatie over (deels) vergoeding van de zorgverzekering of werkgever. 06-24530070


Natuurlijk Helend Kadobon vanaf 15,-
Natuurlijk Helend kadobon


Centrum Natuurlijk Helend
Vismarkt 34a
Groningen
Tel 06-24530070
info@natuurlijkhelend.nl