MINDFUL YOGA CURSUS

Op dinsdagmiddag en op de donderdag ochtend verzorgd Tanya Reitsma de yogalessen. mindful yoga

Gezien haar achtergrond als mindfulness trainer zal er op een Mindful manier yoga worden gegeven. Daarnaast is er aandacht voor de verschillende houdingen die de basis vormen voor de zonnegroet. Ook wordt er onderricht gegeven in andere asana’s (houdingen) waarbij attributen zoals blokken, kussens, dekens en riemen gebruikt worden. Aan het einde van de les is er ook altijd ruimte en aandacht voor ontspanning.

De Mindful Yoga lessen vinden plaats op dinsdag van 12.15 - 13.30 uur op de Vismarkt 34a in Groningen. Wil je een proeflessen volgen meld je dan aan op 06-24530070. 3 proeflessen voor 15,-. 

Al meer dan 14 jaar is Tanya Reitsma bezig met de beoefening van verschillende soorten yoga, waaronder Iyengar Yoga en Ashtanga Yoga. Het uitoefenen van de verschillende lichaamshoudingen (asanas) en de manier waarop je deze doet geeft veel informatie over je geestelijke gesteldheid. Een subtiele verandering in mentale houding kan veel veranderen in de lichamelijke houding en visa versa. De inzichten die Tanya Reitsma in haar leven vanuit de yoga en mindfulness heeft verkregen zullen tijdens de lessen worden aangeboden.  Naast les in haar eigen praktijk geeft Tanya ook yogales op andere sportcentra's. 

Voor opgave en meer info kijk op nieuws-agenda/#yoga


Natuurlijk Helend Kadobon vanaf 15,-
Natuurlijk Helend kadobon
Ook kadobonnen van Alternatieve Kadobon
kunnen hier worden ingewisseld

Alternatieve Kadobon in te wisselen bij Natuurlijk Helend


Centrum Natuurlijk Helend
Vismarkt 34a
Groningen
Tel 06-24530070
info@natuurlijkhelend.nl