Tanya Reitsma

Tanya Reitsma biedt begeleiding om weer in liefdevolle verbinding met jezelf te komen. Door de tal van innerlijke processen die zij heeft ondergaan, gaat ze snel de diepte in, waarbij de kern van problemen worden geraakt. 

Zij heeft de opleidingen Biologie Gedrag en Neurowetenschappen (RuG), Natuurgeneeskunde (Meppel), Mens en Organisatie in Beweging (RuG) en opleiding tot Mindfulness Trainer gevolgd. Tanya Reitsma is erkend Mindfulness Trainer
http://www.instituutvoormindfulness.nl/opgeleide-trainers/groningen.html Daarnaast heeft ze aan tal van andere cursussen, trainingen en workshops deel genomen, waarbij persoonlijke groei voorop stond. Haar expertise is opgebouwd door integratie van educatie en innerlijke ontwikkeling. Zowel kennis als ervaring wordt geïntegreerd toegepast in Praktijk Natuurlijk Helend.

De grootste Natuurlijke Heling zijn voor haar het contact maken met het Innerlijke Kind & Liefdevolle Aanwezigheid, de WERK-methode ® die ze heeft ontwikkeld, EFT en dagelijkse behoefening van Mindfulness. Leren erkenning te geven en te accepteren wie ze is en wat er is. Lichaamswerk, yoga en mindfulness hebben er voor gezorgd dat ze de lange tocht van hoofd naar lichaam heeft kunnen maken. Met dank aan Sarah Lewis - de Jager, beste vriendin en traumatherapeut waar tussen een intensieve samenwerking plaatsvindt en tal van prachtige trauma-helings oefeningen mee worden uitgewisseld. 

In de praktijk wordt lichaamswerk met bewustwording gecombineerd. Het lichaam en de afstemming daarop wordt gebruikt als kanaal voor antwoorden. Het Natuurlijk Helende ontdekkingsproces van Tanya Reitsma om in liefdevol contact met zichzelf te komen is een mooi intrument geworden om anderen te begeleiden om zichzelf te ont-dekken.

‘Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn, onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn…….Als we ons licht laten stralen geven we onbewust andere mensen toestemming hetzelfde te doen. Als we van onze angst bevrijdt zijn, bevrijd onze aanwezigheid vanzelf anderen.’  
citaat van ~ Marianne Williamson voorgedragen door Nelson Mandela tijdens zijn inauguratie


Natuurlijk Helend Kadobon vanaf 15,-
Natuurlijk Helend kadobon


Centrum Natuurlijk Helend
Vismarkt 34a
Groningen
Tel 06-24530070
info@natuurlijkhelend.nl